Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/3/zweershoortoestellen.nl/httpd.www/pivotx/modules/module_lang.php on line 105 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/3/zweershoortoestellen.nl/httpd.www/pivotx/modules/module_lang.php on line 105 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/3/zweershoortoestellen.nl/httpd.www/pivotx/modules/module_lang.php on line 116 Ouderdomsslechthorendheid - Medisch - Zweershoortoestellen

Ouderdomsslechthorendheid

class=
Langzaamaan worden we allemaal een dagje ouder. Als je zestig bent is de kans dat je de marathon loopt een stuk kleiner dan toen je twintig was, en als je boven de veertig bent is de kans groter dat je een leesbril gebruikt dan wanneer je vijfentwintig was. Zo gaat het ook met het gehoor. De ��n merkt er nog weinig van en de ander wat meer maar bij het ouder worden hoort ook de achteruitgang van het gehoor.
Zweers Hoortoestellen
Markt 14
4761 CE ZEVENBERGEN
0168-323260
info@zweershoortoestellen.nl
ma 13.00-17.30
di t/m vr 09.30-17.30

Ook bij KIJK-Optiek
Markt 50
4931 BT GEERTRUIDENBERG

Facebook

View Roland Zweers's LinkedIn profileView Roland Zweers's profile

Lid van NVAB, NAG, Hoorprofs en erkend STAR-audicienclass=class=class=

 

Behalve door geluiden van buiten af slijt het gehoor in veel gevallen ook door het ouder worden. Hoe zuinig je ook op de oren bent geweest, vroeg of laat merken de meeste mensen dat het niet meer is zoals het was. Dit geeft helemaal niet, want het is juist die ouderdomsslechthorendheid die meestal het beste te verhelpen is. Eenmaal een jong gehoor, en mensen zoeken in de regel weer veel vaker de gezelligiheid op. Een hoortoestel maakt je niet oud, het maakt je juist super jong!