Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/3/zweershoortoestellen.nl/httpd.www/pivotx/modules/module_lang.php on line 105 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/3/zweershoortoestellen.nl/httpd.www/pivotx/modules/module_lang.php on line 105 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/3/zweershoortoestellen.nl/httpd.www/pivotx/modules/module_lang.php on line 116 Uw kind - Medisch - Zweershoortoestellen

Uw kind

class=
Veel ouders zijn erg gefocust op het horen van hun kind, en als het dan soms niet goed reageert wordt al snel getwijfeld aan het gehoor. In veel gevallen is die twijfel helemaal niet terecht, maar als het gehoor inderdaad niet 100% blijkt te zijn is de oorzaak in veel gevallen helemaal niet van blijvende aard maar blijkt er vaak gewoon wat vocht achter het trommelvlies te zitten waardoor een gehoorverlies kan optreden. Als dit vocht weg is, is het gehoor meestal weer helemaal in orde.
Zweers Hoortoestellen
Markt 14
4761 CE ZEVENBERGEN
0168-323260
info@zweershoortoestellen.nl
ma 13.00-17.30
di t/m vr 09.30-17.30

Ook bij KIJK-Optiek
Markt 50
4931 BT GEERTRUIDENBERG

Facebook

View Roland Zweers's LinkedIn profileView Roland Zweers's profile

Lid van NVAB, NAG, Hoorprofs en erkend STAR-audicienclass=class=class=

 

Tegenwoordig wordt in de regio Zevenbergen een een kleine gehoortest gedaan als uw baby een paar dagen oud is. Met een klein apparaatje welke lijkt op een oorthermometer wordt een een test gedaan waaruit dan blijkt of het oor in orde is. Vroeger gebeurde dit op latere leeftijd met allemaal geluidjes uit luidsprekers of met tikken tegen kopjes. U kunt redelijk vertrouwen op deze testen en als die gene die het meet het niet vertrouwt wordt u meestal verwezen naar een KNO-arts. Deze bekijkt dan over het algemeen de gezondheid van het oor. Indien hij het nodig vindt kan hij uw kind doorverwijzen voor een onderzoek naar het Audiologisch Centrum. Maar al te vaak komt het voor dat ouders vragen of ik een gehoormeting wil doen bij een kind. Het audiometreren van kinderen is een vak apart welke ik niet beheers en waartoe een audicien ook niet bevoegd is.