Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/3/zweershoortoestellen.nl/httpd.www/pivotx/modules/module_lang.php on line 105 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/3/zweershoortoestellen.nl/httpd.www/pivotx/modules/module_lang.php on line 105 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/3/zweershoortoestellen.nl/httpd.www/pivotx/modules/module_lang.php on line 116 Oorsuizen - Medisch - Zweershoortoestellen

Oorsuizen

class=
Meer mensen dan u denkt kampen met een constante ruis of piep in hun hoofd. De één kan er prima mee leven en de ander wordt er tureluurs van. Dit noemen we tinnitus en die kan vele oorzaken hebben zoals een lawaaislechthorendheid van vuurwerk of muziek. Een aanzienlijke groep mensen met tinnitus probeert er mee te leven maar hebben er heel veel last van. Door de hele dag geluiden te horen die een ander niet hoort kan het zijn dat dit je leven gaat beheersen.
Zweers Hoortoestellen
Markt 14
4761 CE ZEVENBERGEN
0168-323260
info@zweershoortoestellen.nl
ma 13.00-17.30
di t/m vr 09.30-17.30

Ook bij KIJK-Optiek
Markt 50
4931 BT GEERTRUIDENBERG

Facebook

View Roland Zweers's LinkedIn profileView Roland Zweers's profile

Lid van NVAB, NAG, Hoorprofs en erkend STAR-audicienclass=class=class=

 

Zo komt het voor dat mensen al jaren geen boek meer hebben gelezen omdat juist in stilte de geluiden ondragelijk zijn. Daar komt vaak nog bij dat de omgeving hier geen begrip voor op kan brengen, simpelweg omdat men zich niet kan voorstellen hoe het is om met deze geluiden te moeten leven. Om een beeld te vormen van wat voor soort geluiden iemand met tinnitus kan hebben heeft de NVVS enkele geluiden beschikbaar gesteld.
bonken.wav boren.wav bromtoon.wav fluittoon.wav hartslag.wav huilendewind.wav krekels.wav pieptoon.wav ruisen.wav ruismetpieptoon.wav vogel.wav Voor sommige mensen is een tinnitus alleen vervelend bij het vatten van de slaap, vaak zijn ze gebaat bij het draaien van een stukje muziek. Is de tinnitus echt een probleem dan kan een tinnitusmasker of een hoortoestel uitkomst bieden. Het oorsuizen wordt dan een stuk aangenamer gemaakt door de geluiden in het hoofd te maskeren met controleerbare geluiden van buitenaf. Niet bij iedereen is dit succesvol, maar de proef is vrij en als het lukt kan het een genot zijn om van die geluiden af te zijn. In principe doe ik de tinnitus aanpassing altijd samen met Rob van Gennip van Siemens en in samenspraak met een Audiologisch Centrum of KNO-arts.
Gratis C.D. met informatie over Tinnitus
Om meer begrip te kweken over wat tinnitus is, is er een CD te verkrijgen. Hieronder kunt u de introductie van Thom de Graaf beluisteren over (deze CD over) tinnitus. De CD is gemaakt door een samenwerking tussen de NVVS en Siemens. Als u het boekje van de CD wilt bekijken klikt u hier.U kunt deze NVVS-cd gratis bestellen via de Winkel van de NVVS (€2,50 inclusief verzend- en administratiekosten).