Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/3/zweershoortoestellen.nl/httpd.www/pivotx/modules/module_lang.php on line 105 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/3/zweershoortoestellen.nl/httpd.www/pivotx/modules/module_lang.php on line 105 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/3/zweershoortoestellen.nl/httpd.www/pivotx/modules/module_lang.php on line 116 Lawaaidoofheid - Medisch - Zweershoortoestellen

Lawaaidoofheid

class=
Door blootstelling aan geluid kan een mate van slechthorendheid ontstaan. De geluiden kunnen herrie zijn op het werk, in de disco of op de motor maar ook een iPod kan ernstige schade aanbrengen. Niet alleen het volume van de herrie is van invloed, maar ook de tijd dat je in de herrie bent. De lawaaibeschadiging die optreed is meestal het sterkts tussen de 2000Hz en 4000Hz.
Zweers Hoortoestellen
Markt 14
4761 CE ZEVENBERGEN
0168-323260
info@zweershoortoestellen.nl
ma 13.00-17.30
di t/m vr 09.30-17.30

Ook bij KIJK-Optiek
Markt 50
4931 BT GEERTRUIDENBERG

Facebook

View Roland Zweers's LinkedIn profileView Roland Zweers's profile

Lid van NVAB, NAG, Hoorprofs en erkend STAR-audicienclass=class=class=

 

Vervelend genoeg is dit net het gebied waar zich veel elementaire klanken van de spraak bevinden. Hierdoor kan het voorkomen dat je nog alles hoort maar heel veel last krijgt met verstaan, vooral in drukkere situaties. Lawaaislechthorendheid kan ook gepaard gaan met vervorming van het geluid, waardoor voor iemand hardere geluiden ook als onaangenaam worden ervaren. Als klap op de vuurpijl krijgen lawaaislechthorenden ook vaak nog oorsuizen cadeau.

Meer over gehoorbeschadiging leest u in het topic gehoorbescherming.