Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/3/zweershoortoestellen.nl/httpd.www/pivotx/modules/module_lang.php on line 105 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/3/zweershoortoestellen.nl/httpd.www/pivotx/modules/module_lang.php on line 105 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/3/zweershoortoestellen.nl/httpd.www/pivotx/modules/module_lang.php on line 116 Trommevliesbuisjes - Medisch - Zweershoortoestellen

Trommevliesbuisjes

class=
Vooral bij kinderen komt het regelmatig voor dat er trommelvliesbuisjes worden geplaatst. Dit gebeurt voornamelijk om een kunstmatige drainage aan te brengen vanuit het middenoor naar buiten. Op deze manier kan er allerlei troep uit het middenoor weg wat er niet hoort. Dit kan veel pijn schelen en het gehoor bevorderen.
Zweers Hoortoestellen
Markt 14
4761 CE ZEVENBERGEN
0168-323260
info@zweershoortoestellen.nl
ma 13.00-17.30
di t/m vr 09.30-17.30

Ook bij KIJK-Optiek
Markt 50
4931 BT GEERTRUIDENBERG

Facebook

View Roland Zweers's LinkedIn profileView Roland Zweers's profile

Lid van NVAB, NAG, Hoorprofs en erkend STAR-audicienclass=class=class=

 

Zwemdoppen zijn meestal niet nodig omdat er trommelvliesbuisjes zijn geplaatst. Toch hebben veel kinderen met buisjes veel minder last van hun oren als ze doppen laten maken. Bekijk hier een informatievideo. Hier vindt u een zeer interessante presentatie over het doel en het plaatsen van trommelvliesbuisjes. Het duurt even voordat de pagina is geladen maar het is absoluut de moeite waard! Onthoud wel dat de werkwijze per land kan verschillen.