Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/3/zweershoortoestellen.nl/httpd.www/pivotx/modules/module_lang.php on line 105 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/3/zweershoortoestellen.nl/httpd.www/pivotx/modules/module_lang.php on line 105 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/3/zweershoortoestellen.nl/httpd.www/pivotx/modules/module_lang.php on line 116 Informatie - Procedure - Zweershoortoestellen

Informatie

class=
Als u in de winkel komt voor informatie kunt u vrijblijvend een gehoortest laten doen. Ik zal u, indien u een hoortoestel op proef wil nemen altijd wijzen op het belang van een bezoek aan een voorschrijver. Indien u inderdaad een recept van een voorschrijver heeft zal deze u in de meeste gevallen graag aan het eind van de proefperiode terug zien om de hoortoestel aanpassing goed te keuren. Let wel, een bezoek aan een arts is niet alleen van belang om een vergoeding van uw verzekering te krijgen.
Zweers Hoortoestellen
Markt 14
4761 CE ZEVENBERGEN
0168-323260
info@zweershoortoestellen.nl
ma 13.00-17.30
di t/m vr 09.30-17.30

Ook bij KIJK-Optiek
Markt 50
4931 BT GEERTRUIDENBERG

Facebook

View Roland Zweers's LinkedIn profileView Roland Zweers's profile

Lid van NVAB, NAG, Hoorprofs en erkend STAR-audicienclass=class=class=

 

In de winkel kan ik u veel informatie geven over horen, vergoedingen en hoortoestellen. De drempel van mijn winkel is heel laag, en u kunt altijd geheel vrijblijvend een afspraak maken om eens over uw gehoor te praten. Natuurlijk krijgt mijn winkel bestaansrecht door de verkoop van hoortoestellen, maar u kunt er op rekenen dat ik u een eerlijk advies geef. Als ik denk dat een hoortoestel niets zal uithalen geef ik dat ook aan u aan.